Pentru a obtine o expunere maxima in motoarele de cautare si a-ti mentine utilizatorii fericiti, ai nevoie de atat de SEO Off-Page, cat si SEO On-Page.

SEO On-Page este important sa fie facut inainte de a incepe SEO Off-Page prin campanii de link building.

“Vorbiti” limba motoarelor de cautare

Este logic sa incepi cu SEO On-Page si sa o faci corect, decat sa incerci sa convingi motoarele de cautare sa iti claseze site-ul mai bine cu SEO Off-Page.

Motoarele de cautare sunt softuri si nu vad un site web ca un utilizator normal, dar pot intelege doar codul, in special limbajul HTML.

Cu SEO si in special SEO On-Page, “vorbiti” limba lor. Scopul tau este sa-i ajuti sa inteleaga, oferindu-le diverse semnale prin structura unei pagini si optimizarea continutului, despre ce este pe pagina respectiva.

Cu cat le oferi mai multe semnale, cu atat sunt mai mari sansele sa obtii o pozitie mai buna in motoarele de cautare.

SEO On-Page este si despre utilizator

Nu uita niciodata ca obiectivul tau principal este sa-ti faci utilizatorii fericiti.

SEO Off-Page poate aduce trafic pe site, dar daca nu alegi backlinks de calitate si cu DA mare, rezultate pot fi dezamagitoare.

Multe site-uri inteleg gresit

Este uimitor, dar este adevarat ca majoritatea site-urilor web de astazi nu sunt optimizate pentru motoarele de cautare.

In ciuda multitudinii de informatii despre SEO, multi proprietari de site-uri web cred ca nu merita sa incerce SEO si renunta inante de a incepe.

Pentru aceste cazuri, SEO On-Page are multe de oferit atat din punct de vedere al uzabilitatii, cat si din punct de vedere al traficului.

SEO On-Page este uneori tot ce ai nevoie

Daca ai un site web pentru o afacere mica cu concurenta mica si ai nevoie sa convingi clientii sa caute diferiti termeni pe Google, atunci SEO On-Page este tot ce trebuie sa faceti.

SEO Off-Page vine dupa SEO On-Page

Inainte de a incepe sa te gandesti cum sa promovezi site-ul web prin backlinks cu autoritate mare, trebuie sa te asiguri ca este optimizat si in stare buna.

Asadar, primul pas inainte de a aduce backlink-uri catre site, este sa lucrezi la SEO On-Page, astfel backlink-urile care le vei aduce vor avea mai multa valoare daca SEO On-Page este facut corect.