Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 21 noiembrie 2021

Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) cu atenție înainte de a utiliza site-ul web https://www.rankyseo.com („Serviciul”) operat de RankySEO („noi”, „ al nostru”).

Accesul și utilizarea Serviciului de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul.

Conturi

Când creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații care sunt exacte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui lucru constituie o încălcare a Termenilor, care poate duce la desființarea imediată a contului dvs. de pe Serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este pentru Serviciul nostru sau pentru un serviciu terță parte.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola vreunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați aflat despre orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a RankySEO și a licențiatorilor săi.

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web ale terților sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de RankySEO.

RankySEO nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că RankySEO nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

RankySEO nu își asumă nicio responsabilitate pentru indexarea backlink-urilor de către orice site web sau servicii terțe.

RankySEO nu își asumă nicio responsabilitate pentru schimbările în pozițiile în clasamentul motoarelor de căutare din cauza link-urilor de la alte site-uri web sau servicii terțe.

Încetarea

Putem rezilia sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, declinările de răspundere privind garanția, despăgubirile și limitările de răspundere.

Vă putem închide sau suspenda contul imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați Termenii.

La reziliere, dreptul dumneavoastră de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă închideți contul, puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, declinările de răspundere privind garanția, despăgubirile și limitările de răspundere.

Fără rambursări

Nu vor fi oferite rambursări pentru niciun abonament. Nu oferim credit, rambursări sau facturare aprobată pentru abonamentele care sunt anulate la jumătatea lunii. Într-o astfel de circumstanță, veți continua să aveți acces la Abonament până la sfârșitul ciclului de facturare. Furnizorul de abonament își rezervă dreptul de a oferi rambursări, reduceri sau alte considerații în anumite circumstanțe, la discreția sa. Vă rugăm să rețineți că fiecare circumstanță este unică, iar alegerea de a face o astfel de ofertă într-un caz nu creează obligația de a face acest lucru într-un altul.

Disclaimer

Utilizarea de către dvs. a Serviciului este pe riscul dumneavoastră. Serviciul este furnizat „CA AȘA ESTE” și „AȘAT DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, neîncălcare sau curs de performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile Letoniei, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror termeni noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați prin e-mail contact@rankyseo.ro.

error: Continutul este protejat !!!