Este ridicol să organizezi o petrecere acasă fără să inviți pe nimeni. În mod similar, crearea site-ului dvs. web fără backlink este ca și cum ați conduce propriul club împreună cu dvs., atât ca gazdă, cât și ca patron. Până acum, ar fi trebuit să înțelegeți că backlink-urile sunt link-uri primite către o anumită pagină web și nu numai că sunt cruciale pentru creșterea clasamentului organic pe SERP, dar vă pot crește și total traficul. Putem considera că acestea sunt doar importanța de bază a existenței backlink-urilor pe site-ul sau blogul dvs., cu toate acestea, backlink-urile au și alte avantaje interesante, ceea ce explică de ce trebuie să le includeți pe site-ul dvs. web. Voi explica câteva dintre ele mai jos.

Top 5 beneficii ale backlink-urilor

Promovarea afacerii

În afară de clasarea pe Google, compania dvs. va beneficia de backlink-uri atunci când le includeți pe site-ul dvs. web. De exemplu, dacă vă ocupați de gadgeturi, vă puteți conecta pagina web la o postare pe blog care discută despre modul în care utilizatorii pot avea mai multă grijă de gadgeturile lor. Postarea de pe blog ar putea fi și a ta. Ceea ce face acest lucru este că creează un sentiment de empatie în mintea clientului și îi face să simtă că pot avea încredere în produsele dvs., deoarece aveți suficientă grijă pentru a-i informa cu privire la modul cel mai bun de a gestiona dispozitivele. Astfel de clienți vor face bine să îi informeze pe ceilalți (care ar putea avea nevoie de produse similare) pentru a vă patrona.

Cresterea autoritatii site-ului

Gândiți-vă la asta ca la un prieten care este o celebritate cunoscută. Trebuie să „revendicați familiaritatea” lăudându-vă prietenilor cu această personalitate populară care vă este prietenă. Mulți oameni vor fi interesați de tine din cauza asta. Același lucru este valabil și atunci când primiți linkuri de pe site-uri web populare de top. În afară de faptul că vizitatorii dvs. se simt instantaneu confortabil când văd acele backlink-uri de pe site-ul dvs., site-ul sau blogul dvs. poate deveni, de asemenea, un prieten pentru motoarele de căutare care consideră că aceste site-uri externe sunt mari. Dacă vă creați propriile produse sau dacă marketingul dvs. este la îndemână, alți webmasteri ar putea chiar să vă conecteze marca la site-ul lor, ceea ce înseamnă pur și simplu că popularitatea dvs. va crește, iar site-ul dvs. ar fi foarte bine pe cale să fie o autoritate în sine.

Trafic de pe alte site-uri

Traficul provine din diferite surse, inclusiv prin intermediul rețelelor sociale și al motoarelor de căutare. Traficul de la recomandări poate apărea sub forma unor persoane care fac clic pe backlink-uri care le duc direct la site-ul dvs. web de pe o altă pagină web. Puteți realiza acest lucru atunci când postați conținut relevant care conține link-uri către site-ul dvs. web pe anumite site-uri cu trafic intens precum Quora , Reddit , Nairaland , Facebook și LinkedIn, grupuri etc. Atunci când acest lucru este realizat bine, site-ul dvs. web poate beneficia masiv de traficul generos, cum ar fi să dormiți în pat noaptea și să vă treziți pe scena spectacolului de comedie Stand Up Naija, cu un public live înfometat mai mult din ceea ce aveți de oferit. Aveți grijă să nu creați conținut care să arate spam. Chiar dacă site-urile web pe care postați nu vă penalizează pentru infracțiune, Google ar putea să vă dea jos.

Indexare rapidă

Un alt beneficiu crucial al backlink-urilor este faptul că poate face ca site-ul dvs. să fie indexat mai repede. Acest lucru este important mai ales dacă tocmai v-ați deschis site-ul web recent și căutați să înotați cu peștii mari în imensul ocean al internetului. Primul lucru pe care ți-ai dori să-l faci este să fii rapid accesat cu crawlere de roboții motoarelor de căutare. Acum, acei roboți pot să acceseze cu crawlere site-ul dvs. numai atunci când urmăresc backlink-urile obținute de pe paginile web deja existente. Deci, dacă doriți ca site-ul dvs. să fie descoperit mai repede, activați mai întâi acele backlink-uri.

Câștigi noi abonați / urmăritori

Acum, acesta este unul dintre cele mai importante beneficii ale backlink-urilor. Când traficul este direcționat către site-ul dvs. web de la recomandări, înseamnă că acei vizitatori au văzut conținutul dvs. din alte părți și și-au dezvoltat interesul pentru acesta. Pentru ei este foarte ușor să vă urmărească blogul sau site-ul web de acolo. De exemplu, dacă scrieți povești episodice scurte, dar captivante și le distribuiți pe site-uri cu trafic intens, sunt mari șanse ca oamenii să dorească să citească întreaga poveste și, cu backlinkul dvs., vă vor vizita site-ul web și probabil că vor apăsa pe butonul de abonare sau urmați-vă mânerele de pe rețelele sociale; unii ar putea merge până la activarea notificărilor lor, astfel încât să fie anunțați când urmează să postezi un alt conținut suculent! În acest fel, veți putea construi o comunitate foarte mare de adepți, totul datorită puterii backlink-ului!

Concluzie

După ce ați citit acest articol, sunt sigur că v-ați gândi cum să utilizați backlink-uri pentru a face site-ul dvs. să genereze mai mult trafic și conversii. Puteți consulta acest post pentru a obține cunoștințe despre cum puteți obține backlink-uri.